Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

INDRUKWEKKENDE VILLA IN HET CENTRUM VAN CIUDAD QUESADA MET GROOT PERCEEL EN GASTENCOMPLEX

Ref.:2002
193m2 <827m2 3 3 Ja Privaat
398.500€ 369.950€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 193m2
Plot: 827m2
Kook jij: 2
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 1982
Oriëntering: Zuiden
Afstand zee: 8 Km.
Afstand naar vliegveld: 40 Km.
Afstand aan vrije tijd: 0.1 Km.
Afstand tot golfterrein: 4 Km.
Solarium
Tuin
Garage
Balkon
Haard
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Kelder
Dicht bij voorzieningen
Zomerkeuken
Außendusche
In loop kasten
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Opslagruimte
Parking
prestigieuze gebied
perfecte staat
luxe kwaliteiten
goede situatie
ingerichte keuken
volledig ingericht
luxe keuken
Energy Rating
In proces

Met genoegen presenteren wij u deze prachtige villa, gelegen in een rustige straat in het centrum van Ciudad Quesada en op korte loopafstand van diverse voorzieningen zoals bars, restaurants, winkels en meer.

De villa ligt op een ruim perceel van 827 m2 en heeft alle buitenruimte die u nodig heeft om te entertainen en te ontspannen. Er is een privézwembad met nieuw betegelde randen, een mooie zomerkeuken met pizza-oven en veel werkruimte, voldoende ligstoel en zithoek en nog een tuin met fruitbomen. Verder beschikt u over een grote afgesloten garage en diverse bergingen.

Op weg naar het huis zelf heeft u toegang vanaf het hoofdterras en ook vanaf het keukenterras. Het hoofdterras leidt naar een prachtige wintertuin, ideaal om te ontspannen in de koudere maanden vanwege de ligging op het zuiden. Vanaf hier komt u via de voordeur in de woonkamer van het pand, waar u een gezellige open haard en airconditioning vindt, evenals een onlangs gerenoveerde en volledig ingerichte moderne keuken. De hoofdslaapkamer heeft een eigen doucheruimte en er is nog een grote tweepersoonsslaapkamer en een familiebadkamer.

Als u de buitenkeuken verlaat, heeft u nog een mooi terras met uitzicht op de privétuin en een solarium waar u kunt genieten van het uitzicht op de zoutpannen van Torrevieja. Op de begane grond is er een gastenverblijf met een kleine keuken, een ruime woon/slaapkamer en een badkamer met douche, perfect voor gasten die hun eigen ruimte en privacy willen!

De villa is uitgerust met vele wenselijke extra's, waaronder centrale verwarming, airconditioning, veiligheidsraamstaven, elektrische zonneschermen, horren en dubbele beglazing en wordt volledig gemeubileerd verkocht en is klaar om in te trekken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te regelen en laat deze geweldige kans niet aan u voorbij gaan!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 316.751 GBP
  • Russische roebel: 316.751 RUB
  • Zwitserse frank: 358.112 CHF
  • Chinese yuan: 2.853.757 CNY
  • Dollar: 394.108 USD
  • Zweedse kroon: 4.315.097 SEK
  • De Noorse kroon: 4.352.462 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI