Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

GEWELDIGE VILLA OP EEN GROOT PERCEEL IN HET CENTRUM VAN CIUDAD QUESADA

Ref.:2017
265m2 <1.153m2 4 2 1 Ja Privaat
385.000€ 360.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 265m2
Plot: 1.153m2
Toiletten: 1
Kook jij: 2
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 1984
Centrale verwarming
Haard
Airconditioning
Carport
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Kelder
Dicht bij voorzieningen
Luifels
Zomerkeuken
Außendusche
Zonnepanelen
In loop kasten
Privé-parkeerplaats
Opslagruimte
Private garden
Parking
goede situatie
ingerichte keuken
volledig ingericht
Zonne warm water
Barbeque
Tuin
Garage
Balkon
Energy Rating
In proces

Met genoegen presenteren wij dit prachtige pand op een groot perceel in het centrum van Ciudad Quesada. Deze accommodatie ligt op slechts één straat van de hoofdstraat van Ciudad Quesada, waar u alle voorzieningen vindt, waaronder bars, restaurants, supermarkten, banken en meer. Ideaal voor iemand die een grote en zeer besloten omgeving wil hebben met een ruime villa om te renoveren en zelf te bouwen. Het perceel van 1153 m² is ongebruikelijk groot voor de binnenstad en daarom een zeldzame vondst!

De grote villa is ideaal voor iemand die het pand wil renoveren en verbeteren, hoewel het ook in goede woonconditie verkeert. Het hoofdhuis heeft een zeer ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een familiebadkamer. een apart gastentoilet. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de garage, waardoor er de mogelijkheid bestaat om de garage indien nodig als extra woonruimte te gebruiken. Buiten is er tevens een aparte logeerkamer met eigen ingang. De villa beschikt over een houtkachel en airconditioning en er zijn 8 zonnepanelen voor de stroomvoorziening.

Buiten is er een privézwembad met een mooie, volledig uitgeruste zomerkeuken en een gastenbadkamer met douche, perfect voor bezoekers. Er is een garage met voldoende ruimte om een auto te parkeren en nog een parkeerplaats. De tuinen zijn ruim, met veel bomen en plekken om van te genieten. Onder de hoofdvilla bevindt zich ook een kelder die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte, maar die kan worden verbouwd tot woonruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op en mis deze geweldige kans niet om uw eigendom in het centrum van Ciudad Quesada te bezitten!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 308.232 GBP
  • Russische roebel: 308.232 RUB
  • Zwitserse frank: 348.480 CHF
  • Chinese yuan: 2.777.004 CNY
  • Dollar: 383.508 USD
  • Zweedse kroon: 4.199.040 SEK
  • De Noorse kroon: 4.235.400 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI