Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

ONBERISPELIJKE VILLA IN LO PEPIN MET UITZICHT OP DE ZEE EN HET MEER

Ref.:1792
180m2 <500m2 3 2 Ja Privaat
299.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 180m2
Plot: 500m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 2001
Afstand zee: 7 Km.
Afstand naar vliegveld: 40 Km.
Afstand aan vrije tijd: 1 Km.
Afstand tot golfterrein: 2 Km.
Balkon
Haard
Airconditioning
Carport
Fantastisch uitzicht
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Uitzicht op de bergen
Außendusche
In loop kasten
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Automatische poort
Private garden
goede situatie
ingerichte keuken
volledig ingericht
Energy Rating
In proces

Met trots presenteren wij u deze smetteloze villa in de populaire wijk Lo Pepin van Ciudad Quesada. Hier vindt u alle benodigde voorzieningen in de stad, waaronder restaurants, supermarkten, banken, apotheek, medisch centrum en nog veel meer.

Deze prachtige villa is gelegen op een perceel van 500m2 en is instapklaar. De woning is toegankelijk via een groot gebogen terras dat op het zuiden gericht is naar de zee en de meren. Het terras leidt naar het hoofdgebouw, waar zich een ruime woonkamer met een gezellige open haard, een eetkamer, een moderne volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers met inbouwkasten en een ruime familiebadkamer bevindt.

Vanaf het terras heeft u ook directe toegang tot het solarium, waar u het mooiste uitzicht op de meren heeft, en een ander gastenverblijf, dat bestaat uit een grote slaapkamer en een familiebadkamer. De villa is voorzien van airconditioning en wordt gemeubileerd verkocht, hier hoeft dus niets aan te gebeuren.

Buiten heb je een prachtig 10m x 4m zwembad, meerdere zitjes, verzorgde tuinen, bergingen en een grote overdekte parkeerplaats die ook perfect zou zijn voor een camper.

Deze villa is een kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te plannen.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 256.004 GBP
  • Russische roebel: 256.004 RUB
  • Zwitserse frank: 289.432 CHF
  • Chinese yuan: 2.306.456 CNY
  • Dollar: 318.525 USD
  • Zweedse kroon: 3.487.536 SEK
  • De Noorse kroon: 3.517.735 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI