Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen
Ga terug Begin / Eigendommen / Eengezinswoning / Wederverkoop / Ciudad Quesada / Pueblo Bravo / Ref.: 1281

Eengezinswoning · Wederverkoop · Costa Blanca · Ciudad Quesada · Pueblo Bravo

Ref.:1281
135m2 <600m2 3 2 Ja
325.000€ 299.950€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 135m2
Plot: 600m2
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 1996
Afstand zee: 10 Km.
Afstand naar vliegveld: 30 Km.
Afstand aan vrije tijd: 1 Km.
Afstand tot golfterrein: 2 Km.
Barbeque
Solarium
Tuin
Centrale verwarming
Haard
Airconditioning
Carport
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Außendusche
Dichtbij het strand
In loop kasten
Volledig betegelde plot
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Opslagruimte
Automatisch irrigatiesysteem
Parking
perfecte staat
goede situatie
ingerichte keuken
volledig ingericht
Energy Rating
In proces

We hebben het genoegen u deze prachtige villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers te presenteren, gelegen in het gebied van Pueblo Bravo in Ciudad Quesada. Deze stijl van Susana is gebouwd op een verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 vierkante meter en bestaat uit een totaal van 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite en uitgang naar het terras. De woonkamer heeft een open haard. Het huis heeft een prachtige serre, perfect voor de winter. Het huis heeft een perceel van 600 m², en heeft een zwembad van 5 x 10 aan de voorkant, heeft een mooie tuin met irrigatiesysteem, een berging, een mooie veranda om de zomernachten door te brengen en een overdekte parkeerplaats. Ciudad Quesada is een charmante plaats op 30 km met de auto van de luchthavens van Alicante en San Javier, op 7 minuten rijden van het prachtige strand van Guardamar of La Mata. Ciudad Quesada is perfect om het hele jaar of alleen in deeltijd te leven. Hier kunt u allerlei soorten services vinden die het hele jaar open zijn.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 257.495 GBP
  • Russische roebel: 257.495 RUB
  • Zwitserse frank: 294.251 CHF
  • Chinese yuan: 2.350.348 CNY
  • Dollar: 325.596 USD
  • Zweedse kroon: 3.435.327 SEK
  • De Noorse kroon: 3.487.219 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI