Wederverkoop » Rijwoning » Guardamar del Se
Eigendommen

Rijwoning · Wederverkoop · Costa Blanca · Guardamar del Segura · El Moncayo

Ref.:437
80m2 <100m2 4 2 Ja
130.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 80m2
Plot: 100m2
Energy Rating: In proces
Afstand zee: 1 Km.
Afstand naar vliegveld: 30 Km.
Solarium
Tuin
Airconditioning
Energy Rating
In proces

Mooi huis gelegen in Guardamar del Segura in de urbanisatie van Moncayo slechts 2 minuten van het prachtige strand van Campo. Een paar minuten kan je alle voorzieningen zoals bars, restaurants, winkels, supermarkten en nog veel meer vinden.

Deze woning van 100m2 en een bebouwde oppervlakte van 80m2 heeft twee verdiepingen. De beneden verdieping heeft een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een achtertuin en een badkamer. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en een onlangs gerenoveerde badkamer. Op de tweede verdieping twee slaapkamers en een solarium. Het heeft ook airconditioning.Dit huis heeft twee grote zwembaden met een tuin en banken, perfect voor het gezin.

Mis je kans niet om dit huis te bezoeken in de buurt van het strand niet

Het strand heeft een semi natuurlijk karakter met open ruimtes en fijne gouden zand, gelegen in een overgangszone tussen het centrum en de duinen.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 111.306 GBP
  • Russische roebel: 111.306 RUB
  • Zwitserse frank: 125.840 CHF
  • Chinese yuan: 1.002.807 CNY
  • Dollar: 138.489 USD
  • Zweedse kroon: 1.516.320 SEK
  • De Noorse kroon: 1.529.450 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI