Wederverkoop » Eengezinswoning » Altea &raq
Eigendommen

Eengezinswoning · Wederverkoop · Costa Blanca · Altea · Altea Hills

Ref.:405
765m2 <1.771m2 5 5 Ja
1.800.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Gebouwd: 765m2
Plot: 1.771m2
Energy Rating: In proces
Solarium
Tuin
Garage
Lift
Fantastisch uitzicht
Energy Rating
In proces

Luxe en ruime villa

Deze fantastische villa is gelegen in de exclusieve high security Altea

Heuvels. Dit luxe woonwijk is een echte natuurreservaat dat niet het verbeteren van de kwaliteit van het leven met de aanraking van de natuur. Vanuit dit appartement heeft een fantastisch uitzicht op de blauwe Middellandse Zee, waar u kunt de spectaculaire zonsondergangen kunt kijken en genieten van het klimaat het hele jaar door.

Dit nieuw gebouwde huis heeft een 1.771m2 en 765 m2 perceel gebouwd, heeft 3 verdiepingen en een lift. Deze villa heeft 5 slaapkamers, elk met badkamer en kasten plus 2 kasten. We werden verliefd op het uitzicht vanuit de slaapkamers hebben van het geven van licht en rust. Het heeft een ruime woonkamer, eetkamer, grote keuken volledig uitgerust met een grote bijkeuken.

Dit huis heeft vele extra's zoals centrale airconditioning, vloerverwarming, domotica, videobewaking, overstroming sensoren, elektrische rolluiken, bewegingssensoren thuis en de hele plot en nog veel meer.

Het heeft ook een grote garage voor vier auto's en bereikbaar met de lift, en de lijst van extra's en eindigt bevestigt de hoge kwaliteit bouw

Buiten beschikt over een prachtig zwembad met uitzicht op de zee 4x8 en onderhoud tuin met palmen en fruitbomen.

Mis je kans niet om dit luxueuze pand te bezoeken en maak een afspraak met ons niet missen.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 1.541.160 GBP
  • Russische roebel: 1.541.160 RUB
  • Zwitserse frank: 1.742.400 CHF
  • Chinese yuan: 13.885.020 CNY
  • Dollar: 1.917.540 USD
  • Zweedse kroon: 20.995.200 SEK
  • De Noorse kroon: 21.177.000 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI