Wederverkoop » Eengezinswoning » Altea &raq
Eigendommen

Eengezinswoning · Wederverkoop · Costa Blanca · Altea · Paradiso en Altea la Vella

Ref.:403
600m2 <1.000m2 4 5 Ja
1.450.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Gebouwd: 600m2
Plot: 1.000m2
Energy Rating: In proces
Fantastisch uitzicht
Solarium
Tuin
Garage
Haard
Airconditioning
Lift
Energy Rating
In proces

Mooi huis gelegen in de Paradiso urbanisatie in Altea la Vella. Een bekende complex op slechts 2 km van Altea en op 6 km van Altea en Calpe. Vanuit dit huis zal hebben een adembenemend uitzicht op de bergen en de zee.

Deze vrijstaande woning heeft 3 verdiepingen met lift en heeft 4 slaapkamers en 3 met eigen badkamer en een totaal van 4 badkamers en een toilet.

Op de begane grond u distribueert een grote woonkamer met tv en een open haard. De eetkamer, met de woonkamer is een open ruimte verdeeld in 2 hoogtes. Een zeer grote keuken met toegang tot het terras. (Zomer eet) Een toilet. Een slaapkamer met badkamer en een kledingkast.

Op de eerste verdieping van gedistribueerde 2 grote slaapkamers met eigen badkamer en kasten.

Vanuit de ramen en terrassen een prachtig uitzicht op de bergen en de zee geopend.

In de kelder bevinden zich een sauna met rustruimte, allemaal bekleed met hout. Een grote ruimte klaar voor een sportschool. Een slaapkamer, 1 badkamer, stookruimte en opslag. Het heeft ook een oppervlakte van 40 m2 tot een speelkamer te zetten, of om meer slaapkamers te maken. Het heeft een mooie buitenkant toegang tot de kelder.

Het heeft een onderhoudsvriendelijke tuin. 8x4 meter zwembad, parkeergarage geopend.

Vloerverwarming door het hele huis, haard. Gecentraliseerde airconditioning en pre-installatie voor videobewaking.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 1.241.490 GBP
  • Russische roebel: 1.241.490 RUB
  • Zwitserse frank: 1.403.600 CHF
  • Chinese yuan: 11.185.155 CNY
  • Dollar: 1.544.685 USD
  • Zweedse kroon: 16.912.800 SEK
  • De Noorse kroon: 17.059.250 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI