Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

Eengezinswoning · Wederverkoop · Costa Blanca · Ciudad Quesada

Ref.:408
273m2 <800m2 4 4 Ja
545.000€ 475.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 273m2
Plot: 800m2
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 1999
Muggenhorren
Dicht bij de golfbaan
Opslagruimte
Automatische poort
Barbeque
Tuin
Haard
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Kelder
Dicht bij voorzieningen
Zomerkeuken
Außendusche
Werkplaats
Vloerverwarming
In loop kasten
Volledig betegelde plot
Uitstekende staat
Energy Rating
In proces

Huizen te koop in Ciudad Quesada. Luxe villa met een fantastisch uitzicht op de zoutmeren en de Middellandse Zee. Op een idyllische plek, rustig en toch dicht bij alle voorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkten, winkels, een fitnessruimte, golfbaan en nog veel meer.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond heeft een groot terras, een woonkamer met open haard, keuken, slaapkamer en twee badkamers. Op de eerste verdieping heeft een hal, twee slaapkamers met eigen badkamer, een kleedkamer die kan worden gebruikt als een extra slaapkamer en een groot terras met een fantastisch uitzicht. Het huis is voorzien van vloerverwarming, airconditioning, alarmsysteem, horren voor de ramen en wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

In de tuin heeft het prachtige privé zwembad, de zomer keuken met barbecue en ligweide. Het perceel is volledig betegeld.

Het heeft ook een garage voor twee auto's en een grote kelder met mogelijkheid tot het bouwen van een apart appartement. De toegangspoort is automatisch.

Deze villa is gelegen op slechts 10 minuten van de stranden van Guardamar en 30 minuten van de luchthaven van Alicante.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 405.674 GBP
  • Russische roebel: 405.674 RUB
  • Zwitserse frank: 461.938 CHF
  • Chinese yuan: 3.663.865 CNY
  • Dollar: 506.160 USD
  • Zweedse kroon: 5.490.193 SEK
  • De Noorse kroon: 5.522.350 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI