★ Nieuwbouwwoningen te koop in Punta Prima
Eigendommen
Begin / Nieuws / In onze nieuw te bouwen woningen te koop in Punta Prima zult u genieten van zon en strand

Nieuws In onze nieuw te bouwen woningen te koop in Punta Prima zult u genieten van zon en strand

In onze nieuw te bouwen woningen te koop in Punta Prima zult u genieten van zon en strand

Als u uw vakantietijd wilt doorbrengen op een plek waar de zon elke dag van het jaar schijnt en u uw favoriete outdoor-activiteiten kunt doen, dan raden wij u onze nieuwbouwobjecten in Punta Prima aan.

Het uitgestrekte strand van Punta Prima ligt in Orihuela Costa, grenzend aan Torrevieja, het internationale toeristencentrum van de Costa Blanca.

U kunt genieten van het spectaculaire uitzicht dat de Middellandse Zee biedt vanaf de prachtige promenade. Het is bezaaid met restaurants, ijssalons, kiosken en strandbars waar u de voortreffelijke gerechten van het gebied kunt proeven.

Het strand van Punta Prima is eigendom van de gemeente Orihuela, die beschouwd wordt als "Monumentale stad" vanwege zijn culturele, artistieke en monumentale erfgoed.

Punta Prima is de ideale plek om te genieten van de culturele, gastronomische en natuurlijke hulpbronnen die de omgeving biedt.

We bieden verschillende soorten nieuwbouwwoningen te koop aan in Punta Prima

In een droomachtige omgeving als deze, bieden we verschillende soorten nieuwbouwwoningen te koop aan in Punta Prima.

Stelt u zich eens voor dat u op het ruime terras van uw appartement ontbijten terwijl u geniet van het brede scala aan blauwe zee.

Geef niet op om te genieten van een uitzonderlijk uitzicht over de immense zee of een magische baai vanaf het perceel van uw villa.

U kunt ook kiezen voor een comfortabele bungalow met een klein privéperceel en een geweldige gemeenschapsontwikkeling met een zwembad waar u kunt ontspannen en een praatje kunt maken met uw buren.

Nieuwbouwwoningen te koop in Punta Prima, ideaal om op elk moment van het jaar te rusten

Elk moment van het jaar is ideaal om uit te rusten in onze nieuw te bouwen woningen te koop in Punta Prima. De gemiddelde jaartemperatuur van 20 graden is geweldig om te wandelen en te ontspannen aan de kust.

Als u liever een eerste contact hebt, kunt u het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of een e-mail sturen naar info@barcelorealestate.com.

Als u ons bezoekt in onze kantoren, zult u verrast zijn door onze professionaliteit die wordt onderschreven door meer dan twintig jaar werkzaam in de sector.

Je kunt ons traject ook volgen op Facebook of Instagram.

Neem contact met ons op en wij bieden u een breed scala aan nieuwbouwwoningen te koop in Punta Prima.

Onze kantoren bevinden zich op:

HOOFDKANTOOR:

C / Adelfas, 3 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 965 725 475

VERKOOPKANTOOR:

Avda. De las Naciones, 1 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 966 114 152

ORIHUELA COSTA OFFICE:

Calle Niágara, 56 -L-23, 03189 - Res. Las Ocas - Orihuela Costa (Alicante)

Tno (+34) 966 367 414


8 aug 2018

Eigendommen

AIP     AEGAI