• Woningen te koop in Campoamor-Costa Blanca
Eigendommen
Begin / Nieuws / De woningen te koop in Campoamor - Costa Blanca zijn het meest gewenst voor de zomer

Nieuws De woningen te koop in Campoamor - Costa Blanca zijn het meest gewenst voor de zomer

De woningen te koop in Campoamor - Costa Blanca zijn het meest gewenst voor de zomer

We zullen uitleggen waarom de eigendommen te koop in Campoamor - Costa Blanca het meest gewenst zijn om de zomer door te brengen of het hele jaar door te wonen.

Het lange strand van Campoamor ligt Orihuela Costa, in het midden van de Costa Blanca Zuid. Het heeft alle noodzakelijke diensten om uw bad in de zee zeer de moeite waard te maken.

Dat is waarom het de Blauwe Vlag verdient. Het biedt verhuur van ligbedden en parasols, bewakingsposten, reddingscentrum, douches en lavapi's, houten loopbruggen, ...

Het is de ideale plek om uw welverdiende vakantie met uw hele gezin door te brengen. U zult genieten van kristalheldere en gematigde wateren naast een prachtige zon die gedurende alle dagen van het jaar schijnt.

De eigendommen te koop in Campoamor - Costa Blanca hebben uitstekende verbindingen met hoofdsteden en luchthavens

Een ander bijzonder kenmerk van de huizen te koop in Campoamor - Costa Blanca, zijn de uitstekende verbindingen via de AP-7 snelweg en de N-332 snelweg met de luchthavens van San Javier (Murcia) en El Altet (Alicante).

De uitstapjes langs de kust zijn ook zeer comfortabel, om de onvergelijkbare en mooie hoekjes van de Costa Blanca te leren kennen.

Dit is een toeristisch gebied met excellentie, met een multiculturele bevolking, waar mensen van verschillende nationaliteiten naast elkaar bestaan om te profiteren van de voordelen van de omgeving.

Bezoek onze woningen te koop in Campoamor - Costa Blanca

Neem contact met ons op en wij zullen een afspraak maken om de panden te koop in Campoamor - Costa Blanca te bezoeken die u het meest interesseren. U zult verrast zijn door de kwaliteiten van de constructie en de perfectie van de afwerking.

Ons team van makelaars in onroerend goed zal u professioneel bijstaan, op de voet volgen en een behendig en snel proces maken.

Volg ons op sociale netwerken en u kent ons traject en ons werksysteem, waarbij klanttevredenheid de prioriteit is.

Stuur ons een e-mail naar info@barcelorealestate.com of vul ons contactformulier in dat op het web wordt weergegeven en we zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Als u ons liever persoonlijk bezoekt in een van onze kantoren, bevinden we ons in:

HOOFDKANTOOR:

C / Adelfas, 3 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 965 725 475

VERKOOPKANTOOR:

Avda. De Las Naciones, 1 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 966 114 152

ORIHUELA COSTA OFFICE:

Niagara Street, 56 - L-23, 03189 - Res. Las Ocas - Orihuela Costa (Alicante)

Tno.: (+34) 966 367 414


3 aug 2018
AIP     AEGAI