Appartementen in Rojales
Eigendommen
Begin / Nieuws / Ben je geïnteresseerd in appartementen in Rojales?

Nieuws Ben je geïnteresseerd in appartementen in Rojales?

Ben je geïnteresseerd in appartementen in Rojales?

Als u geïnteresseerd bent in het genieten van appartementen in Rojales, biedt ons makelaarskantoor u verschillende mogelijkheden om te genieten, zodat uw gezin en u alle kwaliteiten van onze aanbiedingen kunnen benutten.

Zoals we hebben aangegeven, heeft Barceló Real Estate een gevarieerde catalogus van appartementen om het pand dat u zoekt te vinden. Wij bieden van huurappartementen tot nieuwbouwwoningen. In veel van deze huizen vindt u verschillende charmante gebieden, zodat elk lid van uw gezin plezier kan hebben in een van onze appartementen.

Er zijn huizen die wij aanbieden die prachtige tuinen en gebieden om te spelen hebben. Op dezelfde manier kun je een appartement kopen dat geweldige zwembaden biedt om af te koelen in die dagen waar de hitte het meest aantrekt. U kunt een huis kiezen dat zich op een strategische plek bevindt om van een spectaculair uitzicht op de zee te genieten. Ook heb je de mogelijkheid om in appartementen te wonen met totale en gemakkelijke toegang tot verschillende winkelgebieden (restaurants, bars, winkels, medische centra ...).

Onze appartementen in Rojales genieten van een prachtig weer

Het is een van de belangrijkste voordelen van het leven in een van onze appartementen in Rojales. We verwijzen naar het weer. Het weer in Rojales is erg goed. Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat het 365 dagen per jaar enorme temperaturen kan bieden.

Rojales is een stad ten zuiden van de provincie Alicante (Vega Baja-Spanje). Dankzij de locatie op de kaart blijft de zon meer dan 12 uur per dag achter. Hoe dichter het zomerseizoen nadert, hoe meer uren het duurt. Volgens deskundigen biedt de zon meestal licht aan voor meer dan 2.800 uren op jaarbasis.

Neem voor meer informatie over onze appartementen in Rojales contact met ons op

Als u meer informatie wilt over de functies van onze appartementen in Rojales, hoeft u alleen maar contact op te nemen met onze makelaar. We hebben 2 kantoren in deze stad, een hoofdverkoop en een andere verkoop.

Als u contact wilt opnemen met ons hoofdkantoor, kunt u ons bezoeken op C / Adelfas, 3, 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante). Onze klantenservicetelefoon is (+34) 965 725 475 en onze e-mail info@barcelorealestate.com.

Aan de andere kant, als u naar ons verkoopkantoor wilt verhuizen, kunt u dit doen bij Avda. De las Naciones, 1, 03170. Voor andere vragen kunt u contact opnemen met onze agenten en uw vragen stellen op +34) 966 114 152.


7 mei 2018

Eigendommen

AIP     AEGAI