Barceló Real Estate in 'A Place in the Sun Live' Manche
Eigendommen
Begin / Nieuws / Barceló Real Estate is aanwezig op de editie 'A Place in the Sun Live' in Manchester

Nieuws Barceló Real Estate is aanwezig op de editie 'A Place in the Sun Live' in Manchester

Barceló Real Estate is aanwezig op de editie 'A Place in the Sun Live' in Manchester

Fotogalerij

Barceló Real Estate blijft hard werken om haar klanten de mogelijkheid te bieden om op een andere plek te wonen dan ze gewend zijn. Deze keer reist ons makelaarskantoor naar Manchester om deel te nemen aan de tentoonstelling 'A Place in the Sun Live', die van 16 tot 18 maart wordt gehouden.

'A Place in the Sun Live' is een van de grootste en meest prestigieuze tentoonstellingen van gebouwen in verschillende landen van Europa. Barceló Real Estate kon deze kans niet missen, zoals ze dat al jaren doen, en zal een eigen stand hebben in het Manchester Central Convention Complex.

Als u deel wilt nemen aan deze nieuwe editie van 'A Place in the Sun Live', begeleidt u ons onroerend goed en krijgt u gratis toegangskaarten voor de tentoonstelling. Je kunt ze reserveren door naar de volgende link te gaan:https://apits.circdata-solutions.co.uk

Nu weet je het. Mis niet de kans om onze stand C52 te bezoeken om alle details en voordelen te ontdekken van het leven aan de Costa Blanca (Alicante) of de Costa Calida (Murcia).

UW TOEKOMSTHUIS IN SPANJE WACHT OP U IN A PLACE IN THE SUN LIVE!


5 mrt 2018

Eigendommen

AIP     AEGAI