Barceló Real Estate neemt deel aan de 'Second Home EXPO
Eigendommen
Begin / Nieuws / Barceló Real Estate neemt deel aan de 'Second Home EXPO' van Gent

Nieuws Barceló Real Estate neemt deel aan de 'Second Home EXPO' van Gent

Barceló Real Estate neemt deel aan de 'Second Home EXPO' van Gent

Fotogalerij

Van maandag 3 februari tot vandaag, maandag 5, is Barceló Real Estate aanwezig in de 'Second Home Expo' van Gent (België). Het is de belangrijkste tentoonstelling van objecten te koop in België, Nederland en Luxemburg. Het wordt 4 keer per jaar georganiseerd door verschillende Belgische gebieden, en de laatste is de grootste editie in het land. Naar verwachting zal het aantal bezoekers 6.500 overschrijden.

Veel van de bezoekers van deze tentoonstelling wensen hun tweede huis buiten hun territorium te vinden. Je doel is om te genieten van je rust en vrije dagen omringd door goed weer en welzijn. Met deze editie van de 'Second Home EXPO' kunt u verschillende huizen observeren, van waaruit ze in de toekomst uw vakantiehuis kunnen worden.

Bezoek onze stand 126 en ontdek je toekomstige tweede huis

Om deze reden neemt ons makelaarskantoor deel aan de loop van de beurs, zodat alle mensen die besloten hebben of besloten hebben om te gaan genieten van deze 3 dagen, de kwaliteiten van onze huizen kennen. We willen graag dat u onze stand 126 bezoekt, zodat u zich een moment kunt voorstellen om plezier te hebben van uw vakantie, in een van onze geweldige accommodaties aan de Costa Blanca en de Costa Cálida (Alicante, Spanje).

WIJ WACHTEN OP U OP DE TWEEDE THUISEXPO!


5 feb 2018

Eigendommen

AIP     AEGAI