Woningen in Ciudad Quesada, de beste combinatie
Eigendommen
Begin / Nieuws / Woningen in Ciudad Quesada, de beste combinatie

Nieuws Woningen in Ciudad Quesada, de beste combinatie

Woningen in Ciudad Quesada, de beste combinatie

De eigendommen in Ciudad Quesada die ons bedrijf biedt, zullen uw huis en stad de beste combinatie maken. Van Barceló Real Estate denken we dat Ciudad Quesada een perfecte plek is om te genieten van alles dat een grotere stad te bieden heeft. Op deze manier heeft een prachtige plek om te wonen een prachtig huis nodig. Ons bureau kon niet achterblijven en om die reden heeft het een aantal spectaculaire huizen in dit stedelijke complex gelanceerd.


Voor korte of lange termijn, woningen in Ciudad Quesada

Als u wilt profiteren van alle nieuwigheden of eigenaardigheden die onze accommodaties in Ciudad Quesada bieden, maakt het niet uit in welke periode u van plan bent te blijven. We vervullen de wensen van al onze klanten en toekomstige.

De reden hiervoor is dat we verkoop en verhuur van huizen aanbieden. Als u bijvoorbeeld een appartement, een chalet of een herenhuis wilt hebben, biedt ons bureau u enkele ideale eigenschappen, zodat uw kinderen verrast worden. Als uw doel is dat uw gezin van een andere vakantie kan genieten en unieke ervaringen kan beleven, heeft Barceló Real Estate droomverhuur.

Als je aan dit alles de vele voordelen toevoegt die dit prachtige stedelijke complex je biedt, zul je nog meer beïnvloed worden door Ciudad Quesada. Het klimaat, de nabijheid van de zee, de golfbanen, de waterparken, de restaurants, zijn enkele van de verschillende kenmerken die Ciudad Quesada onderscheiden van de rest.

Hoe kan ik contact opnemen met Barceló Real Estate om een van zijn panden in Ciudad Quesada te proberen?

Ons agentschap biedt u verschillende contactmethoden zodat u niets mist van een aanbieding in onze uitgebreide catalogus van onroerend goed in Ciudad Quesada:

  • Kom ons bezoeken op ons hoofdkantoor. Het bevindt zich in C / Adelfas, 3 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante). Uw telefoonnummer en e-mailadres zijn: (+34) 965 725 475 en info@barcelorealestate.com.
  • Ontmoet ons persoonlijk op ons verkoopkantoor in Avda. De las Naciones, 1, 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante). Om ons telefonisch te contacteren, belt u gewoon (+34) 966 114 152.
  • Als u onze agenten in Orihuela Costa wilt ontmoeten, bezoekt u ons kantoor aan de Calle Niagara, 56 L-23, 03189, Res. Las Ocas - Orihuela Costa (Alicante). Ons contact is: (+34) 96 636 74 14.

Om ons een e-mail te sturen met uw vragen, kunt u schrijven naar hetzelfde e-mailadres dat we eerder hebben verstrekt. Onze staf van professionals zal ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk wordt beantwoord.


22 jan 2018

Eigendommen

AIP     AEGAI