Nieuwbouw » Eengezinswoning » Aspe »
Eigendommen
Ga terug Begin / Eigendommen / Eengezinswoning / Nieuwbouw / Aspe / land / Ref.: BRE-ON-58956

NIEUW GEBOUWDE MODERNE VILLA IN ASPE

Ref.:BRE-ON-58956
141m2 <420m2 3 2 Ja Privaat
Van 359.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 141m2
Plot: 420m2
Kook jij: 1
Energy Rating: B
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Dicht bij voorzieningen
Air conditioning - pre-installatie
Uitzicht op de bergen
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Gecentraliseerde airconditioning
perfecte staat
Pre-installatie airconditioning
Private Pool
Garden
Energy Rating
B

Nieuwbouw villa met een modern en innovatief design in La Romana, Aspe. Villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken met woonkamer, terras, privé tuin met zwembad en parkeerplaats. De villa's zijn vooraf geïnstalleerd voor airconditioning (warm en koud) en elektrische rolluiken voor alle ramen. Ook de tegels en de keuken kunt u zelf kiezen om de villa in uw eigen stijl en kleur af te werken. In de buurt van Aspe ligt een heel bijzondere stad, La Romana, op slechts een paar minuten lopen van ons project. La Romana heeft een bloeiende op landbouw gebaseerde economie die de stad omringt en deze welvaart wordt weerspiegeld in de schilderachtige, met palmbomen omzoomde straten die zeer goed onderhouden zijn. Er is een medisch centrum, diverse supermarkten, bouwmarkten, winkels, banken, bakkerijen, restaurants, bars en cafés en op zaterdag is er een markt waar u lokaal geteelde groenten en verse vis kunt kopen. De regio staat bekend om het verbouwen van eetbare druiven en ook om het produceren van een breed scala aan wijnen die u naast vele heerlijke lokale tapas kunt proeven in de traditionele bars. Ook kunt u een bezoek brengen aan de vele bodega's in de omgeving van de stad. Voor golfliefhebbers zijn er twee uitstekende golfbanen, Font de Llop in Aspe en Alenda Golf in Monforte del Cid, op slechts 15 minuten rijden. De stranden en de luchthaven van Alicante liggen vlakbij, op slechts 30 minuten rijden. La Romana is een veilige en vriendelijke plek om te wonen. Wanneer u een woning in La Romana bezit, bevindt u zich in het hart van een echte gemeenschap met alle voorzieningen die u nodig heeft voor het dagelijks leven. Wonen voor de deur

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 307.458 GBP
  • Russische roebel: 307.458 RUB
  • Zwitserse frank: 351.066 CHF
  • Chinese yuan: 2.787.204 CNY
  • Dollar: 384.633 USD
  • Zweedse kroon: 4.202.167 SEK
  • De Noorse kroon: 4.236.021 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI