Nieuwbouw » Eengezinswoning » La Mata &raqu
Eigendommen

NIEUWBOUWVILLA'S IN LA MATA

Ref.:BRE-ON-93609
156m2 <173m2 4 3 Ja Privaat
Van 820.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 156m2
Plot: 173m2
Kook jij: 1
Energy Rating: B
Private Pool
Garden
Energy Rating
B

Unieke kans om het exclusieve huis van uw dromen te verwerven in La Mata, Torrevieja. Perfecte locatie en indrukwekkend uitzicht, op slechts 70 meter van een van de mooiste stranden van de Costa Blanca. De villa is gebouwd over 2 verdiepingen en beschikt over een indrukwekkend dakterras met prachtig uitzicht. De villa heeft 4 grote slaapkamers - 1 op de begane grond en 3 op de benedenverdieping, 3 badkamers - 1 op de begane grond en 2 op de begane grond. De op het zuiden gelegen villa's hebben een prachtige privétuin met zwembad en parkeerplaats. Villa's ontworpen met stijl en moderne architectuur. De woningen zijn volledig geïsoleerd om een optimaal binnenklimaat te garanderen. De uitstekende isolatie houdt de warmte buiten in de zomer en de kou in de winter. De villa's zullen de aandacht trekken omdat ze de eerste in Spanje zijn die zijn gebouwd met een nieuw Scandinavisch wandsysteem. La Mata ligt vlakbij de Spaanse stad Torrevieja in de provincie Alicante aan de Costa Blanca. Het staat bekend om zijn typische mediterrane klimaat en kustlijn. Langs de zandstranden zijn promenades met resorts. Het strand van La Mata is het langste strand van Torrevieja en wordt omgeven door urbanisaties. Het ligt dicht bij het Molino del Agua-park. In het kleine Zee- en Zoutmuseum worden tentoonstellingen gehouden over de visserij- en zoutgeschiedenis van de stad. Landinwaarts heeft het natuurpark Lagunas de La Mata-Torrevieja wandelpaden en twee zoutlagunes, de ene roze en de andere groen. De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten afstand en de luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 702.273 GBP
  • Russische roebel: 702.273 RUB
  • Zwitserse frank: 801.878 CHF
  • Chinese yuan: 6.366.316 CNY
  • Dollar: 878.548 USD
  • Zweedse kroon: 9.598.264 SEK
  • De Noorse kroon: 9.675.590 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI