Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

PRACHTIG MODERN HUIS IN PUEBLO BRAVO

Ref.:BRE-2000
137m2 <100m2 3 2 1 Gemeenschap Privaat
329.000€ 315.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 137m2
Plot: 100m2
Toiletten: 1
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 2016
Afstand zee: 8 Km.
Afstand naar vliegveld: 40 Km.
Afstand aan vrije tijd: 1 Km.
Afstand tot golfterrein: 5 Km.
Solarium
Tuin
Balkon
Centrale verwarming
Airconditioning
Uit parkeren op straat
Gemeenschappelijk zwembad
Kelder
Dicht bij voorzieningen
In loop kasten
Volledig betegelde plot
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
In de buurt van de school
Opslagruimte
Automatische poort
Private garden
Parking
prestigieuze gebied
Gecentraliseerde airconditioning
perfecte staat
luxe kwaliteiten
Gesloten complex
goede situatie
ingerichte keuken
volledig ingericht
luxe keuken
Energy Rating
In proces

We zijn verheugd om deze fantastische halfvrijstaande woning op het zuiden te koop aan te bieden in Ciudad Quesada!

Dit prachtige herenhuis met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers is te koop in Ciudad Quesada en beschikt over een volledige kelder, een solarium en tal van buitenruimtes om de hele dag van de zon te genieten. Bij het betreden van het pand wacht u een prachtige buitenruimte met fruitbomen en plekken om te ontspannen. Deze ruimte kan worden gebruikt voor familiebarbecues of gewoon zonnebaden met een koud glas sangria. Er is een grote veranda met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad waar u kunt ontspannen en genieten van de heerlijke zomerbries. Als u naar de achterzijde gaat, komt u een buitenparkeerplaats tegen voor één voertuig die ook als patio kan worden gebruikt, aangezien er voldoende parkeergelegenheid is aan de voorkant van het pand. De cv-ketel en wasmachine zijn ondergebracht in een berging, een van de vele op het terrein. Hieronder vindt u directe toegang tot de keuken.

De woning bestaat uit 3 verdiepingen. Zodra u de veranda betreedt, vindt u een prachtige open woon- en eetkamer met elegante meubels en decoraties. Het heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Als u doorloopt, ziet u een volledig ingerichte open keuken met alle benodigde apparatuur en een lange en hoge ontbijtbar die naar de woonkamer leidt, een ideale ruimte voor entertainment. Daarnaast is er een toilet met vloerverwarming op de begane grond.

Zodra u de trap oploopt, vindt u de eerste verdieping die bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde gespiegelde schuifkasten, plafondventilatoren en airconditioning. De eerste slaapkamer heeft een eigen terras met uitzicht op prachtige groene gebieden, terwijl de hoofdslaapkamer een groot privéterras heeft met uitzicht op het zwembad, perfect om 's avonds buiten te lezen. Dit terras heeft ook een eigen trap die naar het solarium leidt. Het solarium biedt een prachtig uitzicht op de meren rond Quesada en gedeeltelijk op de bergen. Hier kunt u genieten van de zonsondergang terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd op een mooie avond. Er is een keuken met een gootsteen en veel werkbladen, perfect voor het bereiden van maaltijden! Het bestaat ook uit opslagruimtes eronder. Er is een grote pergola, ideaal voor gebruik op de heetste zonnige dagen.

Op het laagste niveau vind je het souterrain dat is omgebouwd tot een prachtige woonkamer die ook gebruikt kan worden als speelkamer of extra slaapkamer. Dit leidt tot een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer. In deze kamer is er een kleinere opbergruimte, evenals een inbouwkast, een plafondventilator en airconditioning.

Dit huis biedt plafondventilatoren in alle kamers, drie afzonderlijke airconditioners, alarmsysteem, dubbele beglazing en veiligheidsdeur en nog veel meer. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht. Dit prachtige moderne huis is gelegen in een rustige wijk in Pueblo Bravo en dicht bij Doña Pepa. Een van de meest verfijnde en gewilde buurten in de omgeving. De urbanisatie wordt voornamelijk gevormd door buren van Europese nationaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het boeken van uw bezoek.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 269.775 GBP
  • Russische roebel: 269.775 RUB
  • Zwitserse frank: 308.039 CHF
  • Chinese yuan: 2.445.597 CNY
  • Dollar: 337.491 USD
  • Zweedse kroon: 3.687.138 SEK
  • De Noorse kroon: 3.716.843 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI