Investeringsobjekt » Perceel » Los Montesin
Eigendommen

ONGELOOFLIJK PERCEEL MET GEDEELTELIJK AFGEWERKT HUIS

Ref.:1993
<11.500m2
350.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Plot: 11.500m2
Energy Rating: In proces
Energy Rating
In proces

Te koop in Los Montesinos op een uitstekende locatie op het platteland - Perceel met structuur en de mogelijkheid om het project te voltooien! Het perceel met de huidige structuur staat te koop voor € 350.000. De licenties zijn actueel en er zijn plannen om het project af te ronden.

Er is ook de mogelijkheid om deze ongelooflijke luxe villa tot een hoge standaard af te werken en naar eigen wens aan te passen. De huidige plannen zijn voor een villa met een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet. Er is ook een garage van 24 m².

De bebouwde oppervlakte van de villa is 203 m2, alles gelijkvloers, maar het is ook mogelijk om op de eerste verdieping nog een verdieping te bouwen. Er komt een privézwembad. Het perceel biedt een prachtig uitzicht op het landschap en de meren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek aan de site te plannen!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 299.751 GBP
  • Russische roebel: 299.751 RUB
  • Zwitserse frank: 342.265 CHF
  • Chinese yuan: 2.717.330 CNY
  • Dollar: 374.990 USD
  • Zweedse kroon: 4.096.820 SEK
  • De Noorse kroon: 4.129.825 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI