Nieuwbouw » Eengezinswoning » Orihuela Cost
Eigendommen

PRACHTIGE NIEUWBOUW VILLA'S ONTWIKKELING IN VILLAMARTIN GOLF

Ref.:BRE-PE17
94m2 <150m2 3 2 Ja Privaat
Van 309.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 94m2
Plot: 150m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Tuin
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Gemeenschappelijk zwembad
Dicht bij voorzieningen
Air conditioning - pre-installatie
Privé-parkeerplaats
Dicht bij de golfbaan
Parking
prestigieuze gebied
Pre-installatie airconditioning
goede situatie
Energy Rating
In proces

Met genoegen presenteren wij de tweede fase van dit prachtige project - een wooncomplex bestaande uit 25 villa's op twee niveaus met verschillende beschikbare modellen: halfvrijstaand, halfvrijstaand met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers met privétuinen en een grote gemeenschappelijke gebied met zwembad. Het privé zwembad en de parkeerplaats is een optie in sommige van deze woningen.

Met een uitgesproken mediterraan ontwerp, komt het project voort uit het gebruik van duurzame materialen en hoogwaardige afwerkingen. De villa's combineren natuurlijke texturen, pure en neutrale kleuren met de beste eigenschappen in kranen, toiletten, woningen, installaties en intelligente distributie, wat onze toewijding en inspanning bevestigt om u het beste te bieden op het gebied van: ruimte, designtrends en duurzaamheid met oplossingen zoals zonnepanelen , Oriëntatie en ons kenmerkende ontwerp met dubbele ventilatieopeningen.

De woningen zijn gelegen in de aangename omgeving van de golfbaan van Villamartín, een urbanisatie aan de Costa Blanca op 30 minuten van de luchthaven van Alicante en met toegang tot een breed scala aan diensten zoals winkelcentra, supermarkten en op slechts 15 minuten van de spectaculaire zandstranden. Het gebied. Dit complex combineert de rust van het leven in een rustige omgeving met het gemak van alle diensten binnen handbereik.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 264.566 GBP
  • Russische roebel: 264.566 RUB
  • Zwitserse frank: 299.112 CHF
  • Chinese yuan: 2.383.595 CNY
  • Dollar: 329.178 USD
  • Zweedse kroon: 3.604.176 SEK
  • De Noorse kroon: 3.635.385 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI