Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

PRACHTIG GROOT FAMILIEHUIS MET ADEMBENEMEND UITZICHT

Ref.:1846
300m2 <810m2 5 4 1 Ja Privaat
495.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Gebouwd: 300m2
Plot: 810m2
Toiletten: 1
Kook jij: 1
Energy Rating: D
Jaar van constructie: 1999
Afstand zee: 8 Km.
Afstand naar vliegveld: 40 Km.
Afstand aan vrije tijd: 0.2 Km.
Afstand tot golfterrein: 0.2 Km.
Balkon
Centrale verwarming
Haard
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Kelder
Dicht bij voorzieningen
Zomerkeuken
Uitzicht op de bergen
Bar / Speelzaal
In loop kasten
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Dicht bij de golfbaan
Golf uitzicht
Opslagruimte
Automatische poort
Kantoor
Private garden
Parking
prestigieuze gebied
luxe kwaliteiten
goede situatie
ingerichte keuken
Tuin
Garage
Energy Rating
D

We zijn verheugd om dit fantastische familiehuis te presenteren op loopafstand van de beroemde golfbaan La Marquesa in Ciudad Quesada, Rojales. In de buurt van de accommodatie vindt u een scala aan diensten, waaronder bars, restaurants, winkels, banken en meer.

Bij het betreden van de tuin via de automatische poorten heeft u een heerlijke oprit met bomen en groen rondom de tuin. Er is een afgesloten garage met directe toegang tot de binnenkant van het huis. Het grote zwembad bevindt zich op een eigen aangewezen gebied en hier heeft u een prachtige zomerkeuken met barbecue, perfect voor het ontvangen van gasten! De onderhoudsvriendelijke tuinen zijn goed onderhouden en er zijn verschillende fruitbomen om van te genieten, evenals een mooie schaduwrijke pergola met stoelen en een houten tafel om buiten te dineren.

De ruime villa is gelegen op een perceel van 810 m² en beschikt over 300 m² woonoppervlak verdeeld over 2 verdiepingen en een apart gastenappartement. Op de eerste verdieping van de villa bevindt zich de woonkamer met een grote hal waar zich een gastenbadkamer bevindt. Hier heeft u een ruime en zonnige woonkamer met een open haard en grote raampartijen met prachtig uitzicht over de golfbaan. Er is een prachtige moderne keuken met ontbijttafel, een hoofdslaapkamer met gerenoveerde badkamer en suite en nog een slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor.

Vanaf de begane grond heb je een solide smeedijzeren wenteltrap die een mooi kenmerk is en naar de woonkamer beneden leidt. Hier heb je nog een ingang naar buiten met een hal met grote bergruimte. Er is nog een zitkamer die momenteel wordt gebruikt als speelkamer en bar. Ook op dit niveau is een keuken en bijkeuken, een tweepersoonsslaapkamer met ensuite badkamer, een familiebadkamer en de ingang naar de gesloten garage.

Aan de achterkant van de villa is er een aparte ingang met een gastenappartement met een woonkamer, een badkamer en een slaapkamer.

De woning is volledig uitgerust met airconditioning en centrale verwarming op olie. Met hoogwaardige afwerkingen en grote leefruimtes, is het ideaal voor een groot familiehuis of zelfs om te worden opgedeeld in meerdere woonruimtes.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw tentoonstelling te plannen en mis deze kans niet om zo'n fantastisch huis in een geweldige omgeving te bezitten!


Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 423.819 GBP
  • Russische roebel: 423.819 RUB
  • Zwitserse frank: 479.160 CHF
  • Chinese yuan: 3.818.381 CNY
  • Dollar: 527.324 USD
  • Zweedse kroon: 5.773.680 SEK
  • De Noorse kroon: 5.823.675 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI