Wederverkoop » Rijwoning » Ciudad Quesada &
Eigendommen

PRACHTIGE RUIME HALFVRIJE VILLA MET UITZICHT OP ZEE

Ref.:1732
100m2 <150m2 2 2 Gemeenschap Privaat
130.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 100m2
Plot: 150m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Afstand zee: 8 Km.
Afstand naar vliegveld: 40 Km.
Afstand aan vrije tijd: 0.1 Km.
Afstand tot golfterrein: 4 Km.
Solarium
Balkon
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Uit parkeren op straat
Gemeenschappelijk zwembad
Dicht bij voorzieningen
Uitstekende staat
Private garden
prestigieuze gebied
goede situatie
ingerichte keuken
Energy Rating
In proces

We zijn verheugd u kennis te laten maken met dit prachtige quad-huis in blauwe stijl, op slechts een steenworp afstand van vele voorzieningen in Ciudad Quesada. Aan het einde van de straat vindt u een supermarkt, restaurants, bars, krantenwinkels en nog veel meer.

De woning staat op een ruim en zonnig hoekperceel met eigen parkeergelegenheid en voldoende ruimte voor zitjes. De woningen aan de overkant van de woning liggen op ruime afstand waardoor u vanuit uw tuin een echt gevoel van open ruimte heeft.

De woning zelf is gebouwd op één verdieping en heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste aparte keuken, 2 tweepersoonsslaapkamers met kleerkasten, een daarvan en suite, en een extra familiebadkamer. Naast de woonkamer zijn dubbele deuren die leiden naar uw eigen inpandige patio, waar ook de bijkeuken is gesitueerd. Op slechts een steenworp afstand van het terras vindt u uw enorme zonnedek op ware grootte met een prachtig uitzicht op de zee en de meren van La Mata. In de wintertuin bevindt zich tevens een berging en een aparte ruimte die gebruikt kan worden als extra opslagruimte of omgebouwd kan worden tot een mooie zomerkeuken.

Er zijn ook twee gemeenschappelijke zwembaden op steenworp afstand.

De woning wordt grotendeels gemeubileerd verkocht en is voorzien van airconditioning.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te plannen!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 111.306 GBP
  • Russische roebel: 111.306 RUB
  • Zwitserse frank: 125.840 CHF
  • Chinese yuan: 1.002.807 CNY
  • Dollar: 138.489 USD
  • Zweedse kroon: 1.516.320 SEK
  • De Noorse kroon: 1.529.450 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI