Wederverkoop » Appartement » Orihuela Costa
Eigendommen

LUXE PENTHOUSE IN VILLAMARTIN

Ref.:BRE-PA-01
150m2 3 3 3 Gemeenschap Privaat
270.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 150m2
Toiletten: 3
Kook jij: 1
Parkeerplaatsen: 1
Energy Rating: In proces
Oriëntering: Zuiden
Balkon: 150 m2
Afstand zee: 6 Km.
Afstand naar vliegveld: 45 Km.
Afstand aan vrije tijd: 1 Km.
Afstand tot golfterrein: 500 Mts.
Garage
Centrale verwarming
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dicht bij voorzieningen
Uitstekende staat
Dicht bij de golfbaan
Golf uitzicht
Opslagruimte
Parking
Gesloten complex
ingerichte keuken
volledig ingericht
luxe keuken
3 Bedrooms
Central Heating
3 Bathrooms
Garage
Terraces
Store room
Storage room
Storage
Perfecto Estado
Sur
Cocina Amueblada
Vistas Al mar
Climatizacion a/a f/c centralizado
Moderno
Complejo cerrado
Muy Buena
Vistas A zonas verdes
Golf
Energy Rating
In proces

Het pand heeft 150m2 woonoppervlak, ook met 150m2 privé solarium op het dak. Het pand heeft vrij uitzicht op het landschap, het zwembad en de zee, waardoor een ontspannen en zeer privé woonruimte ontstaat. Ook heeft het pand terrassen naast de woonkamer en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. De ingang van het penthouse is privé en beveiligd, bestaat uit een woonkamer van 41 m2 met een overdekt terras van 25 m2, aparte keuken met wasruimte, de hoofdslaapkamer is erg royaal met 17 m2 met eigen badkamer en terras, plus nog twee dubbele slaapkamers en twee badkamers. Vanaf het hoofdterras is er een wenteltrap naar uw privédaksolarium van 150 m2, ideaal om ruimtes te creëren om bijvoorbeeld van te genieten bij de jacuzzi en barbecue. Ook inbegrepen, garage ruimte van 18m2 met zeer nuttige berging, alle meubels en apparatuur zijn inbegrepen. Geniet van prachtige tuinen naast een prachtig zwembad voor bewoners. Bovendien is de woning overal dichtbij, het bekende Villamartin-plein ligt bijvoorbeeld op minder dan vijf minuten lopen, waar u een selectie van restaurants, cafés, banken, winkels vindt, alles wat nodig is. De golfbaan van Villamartin ligt op een paar minuten lopen, dus geweldig voor golfers, een pluspunt voor mogelijke investeerders, op slechts 10 minuten met de auto zijn de stranden en het winkelcentrum La Zenia.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 231.174 GBP
  • Russische roebel: 231.174 RUB
  • Zwitserse frank: 261.360 CHF
  • Chinese yuan: 2.082.753 CNY
  • Dollar: 287.631 USD
  • Zweedse kroon: 3.149.280 SEK
  • De Noorse kroon: 3.176.550 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI