Wederverkoop » Rijwoning » Guardamar del Se
Eigendommen

Herenhuis met 2 slaapkamers in El Raso

Ref.:BRE-YS01
84m2 2 2 Gemeenschap Privaat
89.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 84m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Afstand zee: 4 Km.
Afstand naar vliegveld: 32 Km.
Afstand tot golfterrein: 5 Km.
Beveiliging bars op de ramen
Uit parkeren op straat
Gemeenschappelijk zwembad
perfecte staat
goede situatie
ingerichte keuken
Energy Rating
In proces

OOST GEZICHTEN GOED ONDERHOUDEN 2 SLAAPKAMER HERENHUIS gelegen in de populaire urbanisatie El Raso, Guardamar del Segura.

Bij het betreden van het pand wordt u begroet met een betegelde voortuin die perfect is voor zomerbarbecues. Omdat het huis op het oosten ligt, kunt u vanaf 16.00 uur genieten van de meer schaduwrijke zomermiddagen en -avonden, weg van de zinderende Spaanse zomerzon.

Op de begane grond bevindt zich een woon / eetkamer, een open keuken met bijkeuken, een doucheruimte / toilet en een tweepersoonsslaapkamer.

Boven heeft de grote tweepersoonsslaapkamer een en-suite badkamer met een groot bad. Er zijn ook 2 balkons (één op het oosten, de andere op het westen).

Het gemeenschappelijke zwembad ligt om de hoek en op slechts 50 meter lopen van de woning.

Er zijn tal van bars en restaurants aan de bovenkant van het landgoed, evenals een apotheek, een minisupermarkt, een veterinair kantoor en een chino-winkel.

A Doctor's Surgery bevindt zich ook aan de hoofdweg (Lemon Tree Road) net voordat je de urbanisatie binnengaat.

Er zijn ook 2 wekelijkse openluchtmarkten in de buurt van de accommodatie. Guardamar del Segura, een prachtige Spaanse stad met 20.000 inwoners, organiseert op woensdag een markt. Dichter bij het landgoed is "Lemon Tree Market" die elke zondag wordt gehouden en het is een van de grootste openluchtmarkten in de hele Costa Blanca.

El Raso ligt ook dicht bij 2 zoutmeren in het binnenland. De ene is blauw / groen van kleur, de andere is indrukwekkend roze. Dit gebied wordt door gezondheidsspecialisten ten zeerste aanbevolen aan hun patiënten vanwege de helende eigenschappen van het zout vermengd met het microklimaat van het gebied.

Er zijn 4 ventilatoren met verschillende snelheden met afstandsbedieningen, horren en een A / C omvormer voor verwarming in de grote slaapkamer boven.

De woning wordt ook gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en met witgoed.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 76.222 GBP
  • Russische roebel: 76.222 RUB
  • Zwitserse frank: 87.033 CHF
  • Chinese yuan: 690.978 CNY
  • Dollar: 95.355 USD
  • Zweedse kroon: 1.041.763 SEK
  • De Noorse kroon: 1.050.156 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI