Wederverkoop » Eengezinswoning » Ciudad Que
Eigendommen

Prachtige privévilla in Ciudad Quesada met uitzicht op zee

Ref.:1366
265m2 <900m2 4 4 1 Ja Privaat
493.000€ 465.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 265m2
Plot: 900m2
Toiletten: 1
Kook jij: 1
In loop kasten: 4
Parkeerplaatsen: 1
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 2006
Oriëntering: Zuiden
Afstand zee: 7 Km.
Afstand naar vliegveld: 30 Km.
Afstand aan vrije tijd: 0.1 Km.
Afstand tot golfterrein: 2 Km.
Energy Rating
In proces

Deze villa is gebouwd in mediterrane stijl, het heeft 265 m² verdeeld over twee niveaus en een onderbouw. Op het hoogste niveau is er een woonkamer van 60 m² met open haard en airconditioning met uitgang naar het terras aan de voor- en achterkant, een volledig uitgeruste keuken van goede grootte, een doble slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer en een toilet. Boven nog een 2 slaapkamers doble met inbouwkasten en een eigen badkamer. Een van deze twee slaapkamers heeft de uitgang naar een groot terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Beneden, met aparte ingang heeft het een speelkamer en kleine woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, wasruimte en een andere kamer voor de centrale verwarming.

Buiten, het perceel heeft 900 m², met verschillende zithoeken, een mooie tuin met automatisch irrigatiesysteem, een 8 x 4 zwembad, aan de achterzijde een zomerkeuken met barbecue en een jacuzzi.

Deze unieke villa ligt op slechts een zeer korte loopafstand van het centrum van Ciudad Quesada, waar u allerlei soorten diensten kunt vinden, zoals bars, restaurants en banken.

Ciudad Quesada is een heerlijke plek in het zuiden van Alicante, op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante, op 7 minuten rijden van het prachtige strand van Guardamar en op slechts 3 minuten van de golfbaan La Marquesa.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 398.133 GBP
  • Russische roebel: 398.133 RUB
  • Zwitserse frank: 450.120 CHF
  • Chinese yuan: 3.586.964 CNY
  • Dollar: 495.365 USD
  • Zweedse kroon: 5.423.760 SEK
  • De Noorse kroon: 5.470.725 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI