Wederverkoop » Appartement » Benidorm &raqu
Eigendommen

Appartement · Wederverkoop · Costa Blanca · Benidorm

Ref.:BRE-SOL-16749
134m2 4 3 Ja
397.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 134m2
Energy Rating: In proces
En-suite bathroom
Terrace
Gated Community
Balcony
Storage room
Energy Rating
In proces

Eerstelijns Levante strandappartement van 111m2 met een terras van 23m2. Het bevindt zich aan de achterkant en zijkant van het gebouw Tor Serena. Het gebouw ligt naast hotel Les Dunes. Beste gebied op Levante Playa, omdat er binnen een straal van 100 meter geen bars zijn met luide en/of livemuziek. Goed om te wonen en ook als vakantieverhuur te verhuren. In het hoogseizoen zou € 400,- per dag redelijk zijn, aangezien er plaats is voor 8 personen. Toeristenvergunning is eenvoudig te verkrijgen. Toch wordt het nu door de eigenaar verkocht als gezinswoning. Gelegen op de eerste verdieping, gemakkelijk bereikbaar via de trap en lift voor iedereen, maar specifiek voor spelende kinderen. Op en neer rennen vanuit de speeltuin en het gemeenschappelijk zwembad. Het gemeenschappelijke zwembad zal naar verwachting in 2024 klaar zijn. Alle appartementen krijgen tevens één genummerde privéparkeerplaats. Appartement heeft vier tweepersoonsslaapkamers. Twee met ensuite badkamer en een derde badkamer. Via de voordeur komt u in de woonkamer en keukengedeelte. Alles is onlangs gerenoveerd en nauwelijks gebruikt.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 340.003 GBP
  • Russische roebel: 340.003 RUB
  • Zwitserse frank: 388.226 CHF
  • Chinese yuan: 3.082.229 CNY
  • Dollar: 425.346 USD
  • Zweedse kroon: 4.646.964 SEK
  • De Noorse kroon: 4.684.402 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI