Nieuwbouw » Appartement » Alicante »
Eigendommen

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca · Alicante · Centro

Ref.:BRE-ONE-79510
128m2 4 2 Ja
431.750€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 128m2
Energy Rating: A
Communal Pool
gym
Energy Rating
A

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN ALICANTE CITY Nieuwbouw residentie gelegen dicht bij de haven van Alicante, op loopafstand van de zee en het stadscentrum. Deze residentie biedt appartementen met 3 of 4 slaapkamers voor iedereen om van zijn eigen ruimte te genieten. Om in uw nieuwe woning maximaal comfort te genieten wordt de woning voorzien van een complete installatie van warm-koud airconditioning middels kanalen met aandrijving in woon- en slaapkamers De liften met toegang vanuit de garage naar alle verdiepingen van de residentie. De deuren worden automatisch en roestvrij staal in de cabine, en worden uitgerust met alarm- en telefoonservice voor noodgevallen. Residentieel omvat een gemeenschappelijke garage, opslagruimten, een fitnessruimte en een exclusief overloopzwembad buiten op het dak van het gebouw. Vanaf de hoogte kunt u genieten van een aangenaam bad terwijl u uitkijkt over de ongelooflijke uitzichten over de zee en de skyline van Alicante. Appartementen gelegen op een bevoorrechte plek, omringd door scholen en parken, met uitstekende communicatie en diensten die uw leven veel comfortabeler zullen maken. Alicante, gelegen in het midden van de Costa Blanca, is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Spaanse oostkust. De vele golfbanen, samen met de rustige wateren van de Middellandse Zee, maken deel uit van de aantrekkingskracht van deze prachtige havenstad, die aan de voet van het kasteel van Santa Barbara ligt, een stille getuige van de vele beschavingen die zich hier hebben gevestigd. De kustlijn is zonder twijfel de favoriete recreatieplek van de inwoners van Alicante. De promenade Explanada de España, gelegen tegenover de haven, is een levendige boulevard bezaaid met terrassen en terrasjes.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 369.664 GBP
  • Russische roebel: 369.664 RUB
  • Zwitserse frank: 417.934 CHF
  • Chinese yuan: 3.330.476 CNY
  • Dollar: 459.943 USD
  • Zweedse kroon: 5.035.932 SEK
  • De Noorse kroon: 5.079.539 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI