Nieuwbouw » Rijwoning » Hondón de las Nieve
Eigendommen

Rijwoning · Nieuwbouw · Costa Blanca · Hondón de las Nieves · Canalosa

Ref.:BRE-ON-59373
120m2 3 2
205.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 120m2
Energy Rating: B
Energy Rating
B

NIEUWBOUW BUNGALOWS IN HONDÓN DE LAS NIEVES Nieuwbouw 4 bungalows gelegen in Hondón de las Nieves (Alicante) Alle bungalows hebben 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, grote woonkamer, inbouwkeuken en terras. De woningen zijn beschikbaar op de begane grond met terras/tuin voor en achter en op de bovenste verdieping met terras en privésolarium. De woningen op de eerste verdieping hebben fotovoltaïsche panelen op het dak voor energiebesparing. De keukens zijn volledig ingericht en afgewerkt met granieten of synthetisch agglomeraat werkbladen (silestone of vergelijkbaar). De badkamers zijn afgewerkt met hoogwaardig sanitair en kranen met ingebouwde stortbak. Deze woningen hebben een pre-installatie voor airconditioning met warmtepomp, geforceerde ventilatie met warmteterugwinning, aerothermisch systeem voor sanitair warm water, de modernste thermische en akoestische isolatie, aluminium buitenschrijnwerk met koudebrugonderbreking en rolluiken. Hondón de las Nieves is een stad in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het ligt in het zuidwesten van de provincie Alicante, in de regio Vinalopó Medio. De stranden en de luchthaven van Alicante liggen op slechts 30 minuten rijden.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 175.521 GBP
  • Russische roebel: 175.521 RUB
  • Zwitserse frank: 198.440 CHF
  • Chinese yuan: 1.581.350 CNY
  • Dollar: 218.387 USD
  • Zweedse kroon: 2.391.120 SEK
  • De Noorse kroon: 2.411.825 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI