Wederverkoop » Appartement » Orihuela Costa
Eigendommen

Appartement · Wederverkoop · Costa Blanca · Orihuela Costa · Dehesa de Campoamor

Ref.:BRE-SOL-35205
3 2 Ja
810.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Energy Rating: In proces
Energy Rating
In proces

Dit gloednieuwe, luxe ingerichte penthouse met spectaculair uitzicht is gelegen op het prestigieuze golfresort Las Colinas. De drie gemeubileerde slaapkamers, ruime en stijlvolle woonkamer, terras en solarium in combinatie met een prachtig mediterraan landschap en beschutte ligging maken dit droomappartement tot een uitstekende keuze als woon- of buitenverblijf in Spanje. Door te kiezen voor lichte kleuren en elegant meubilair stralen alle 3 de slaapkamers (waarvan 1 met eigen badkamer) serene rust en comfort uit. De woonkamer met open keuken, barhoek en ruim terras (23m2) biedt een schitterend uitzicht over het golfresort. De moderne volledig uitgeruste keuken met ingebouwde kasten heeft een vaatwasser met comfortlifttechniek, waterfiltersysteem, inductiekookplaat, wijnkoeler, etc. In elke ruimte zijn elektrische rolluiken geplaatst voor meer sfeer en privacy. Een optimaal binnenklimaat wordt gegarandeerd door een energiezuinige warmtepomp luchtbehandelingssysteem combo en is per ruimte apart te regelen. De woning beschikt over een eigen ondergrondse parkeerplaats waar desgewenst een laadpaal geplaatst kan worden, een ruime berging en een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Op het riante dakterras van maar liefst 100 m2 is het Spaanse vakantiegevoel te allen tijde te beleven! met een buitenkeuken, pergola, jacuzzi en 360 graden vrij uitzicht over het natuurlandschap en de Middellandse Zee. De buitenkeuken (3x3.6m2) heeft veel kastruimte, een granieten werkblad, inductieplaat, vaatwasser en koelkast. Het schuifdak van de aluminium pergola (5x3m2) is elektrisch bedienbaar en creëert een ideale schaduwplek. Om je verblijf compleet te maken, beleef je het ultieme gevoel van genieten in je eigen jacuzzi: 5 personen, 102 hydrojets, LED-verlichting en speakers! Hoe heerlijk zou het zijn om de dag te beginnen met een verse kop koffie aan de bar of te eindigen met een heerlijke cocktail bij zonsondergang op je eigen dakterras in een mediterrane omgeving!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 693.708 GBP
  • Russische roebel: 693.708 RUB
  • Zwitserse frank: 792.099 CHF
  • Chinese yuan: 6.288.678 CNY
  • Dollar: 867.834 USD
  • Zweedse kroon: 9.481.212 SEK
  • De Noorse kroon: 9.557.595 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI