Wederverkoop » Finca » Las Heredades »
Eigendommen

Finca · Wederverkoop · Costa Blanca · Las Heredades · Heredades

Ref.:BRE-SOL-20960
108m2 <9.000m2 4 2 Ja Privaat
285.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gebouwd: 108m2
Plot: 9.000m2
Energy Rating: In proces
Solarium
Haard
Airconditioning
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Zonnepanelen
Private garden
Gesloten complex
ingerichte keuken
Terrace
Terrace
Barbecue
Energy Rating
In proces

Deze Finca bevindt zich op een grondstuk van 9.000m2, met talrijke sinaasappel- en citroenbomen, mandarijn- en vijgenbomen. Deze Finca heeft talrijke mogelijkheden voor verdere uitbreiding. De schuur op het aanliggende grondstuk kan omgevormd worden tot een apart gastenverblijf. Er zijn 4 slaapkamers waarvan 3 met airco zijn uitgerust. In de woonruimte is er een grote openhaard, warm water door gas opgewarmd en als back-up kan deze omgeschakeld worden op elektriciteit. De Finca is volledig omheind en afgesloten met een toegangspoort en beveiligd door een alarmsysteem van Securitas. Daar deze Finca zich in het midden van het grondstuk bevindt kan men van grote privacy genieten aan het zwembad en op het daksolarium. De woning is tevens  voorzien van zonnepanelen met oplaad batterijen, welke bij afwezigheid de woning van elektriciteit voorzien.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 244.083 GBP
  • Russische roebel: 244.083 RUB
  • Zwitserse frank: 278.702 CHF
  • Chinese yuan: 2.212.683 CNY
  • Dollar: 305.349 USD
  • Zweedse kroon: 3.335.982 SEK
  • De Noorse kroon: 3.362.858 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI