Nieuwbouw » Appartement » Algorfa » L
Eigendommen

GLOEDNIEUW APPARTEMENT KLAAR VOOR SLEUTELOPHALING IN LO CRISPIN

Ref.:2011
67m2 <90m2 2 1 Gemeenschap Privaat
169.950€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gebouwd: 67m2
Plot: 90m2
Kook jij: 1
Energy Rating: In proces
Jaar van constructie: 2023
Tuin
Garage
Airconditioning
Uit parkeren op straat
Gemeenschappelijk zwembad
Volledig betegelde plot
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Uitzicht op parc
Parking
prestigieuze gebied
Gecentraliseerde airconditioning
Gesloten complex
goede situatie
ingerichte keuken
luxe keuken
Energy Rating
In proces

Geweldig gloednieuw turnkey appartement met een groot terras waar u kunt genieten van bijna 300 dagen zon per jaar. Het appartement heeft ook een eigen parkeerplaats, een gemeenschappelijk zwembad en zelfs een gemeenschappelijke polyvalente ruimte.

De appartementen Lo Crispín bevinden zich in Algorfa, in het zuiden van Alicante. Een strategische locatie in het Vega Baja-gebied, dicht bij de beste stranden en de Costa Blanca, evenals de belangrijkste steden in de omgeving, dankzij uitstekende toegang tot de snelweg AP7, op slechts 5 minuten van de appartementen.

Dit project onderstreept het belang van duurzaamheid in de bouw. De Lo Crispin-appartementen bevinden zich op een stuk grond dat al is ontwikkeld, dus er zal geen nieuwe milieu-impact zijn. Het project richt zich op de rehabilitatie van een bestaand commercieel gebouw en de transformatie ervan tot luxe appartementen die volledig geïntegreerd zijn in de urbanisatie, waardoor zowel het landschap als de levenskwaliteit in het gebied worden verbeterd. Bovendien voorziet het project 920 m2 commerciële ruimte met grote terrassen om het aanbod van diensten die momenteel aanwezig zijn in de urbanisatie te vervolledigen.

Dit appartement is TURNKEY en is nog nooit gebruikt. Het heeft een zonnige woonkamer, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer, een privé terras, een gemeenschappelijk zwembad, een polyvalente gemeenschappelijke ruimte en een eigen ondergrondse parking.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 145.550 GBP
  • Russische roebel: 145.550 RUB
  • Zwitserse frank: 166.194 CHF
  • Chinese yuan: 1.319.458 CNY
  • Dollar: 182.084 USD
  • Zweedse kroon: 1.989.299 SEK
  • De Noorse kroon: 2.005.325 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI