Wederverkoop » Finca » Dolores » Dolo
Eigendommen

GEWELDIGE FAMILIE URBANISATIE IN DOLORES

Ref.:2010
140m2 <4.200m2 6 5 Ja Privaat
385.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Gebouwd: 140m2
Plot: 4.200m2
Kook jij: 2
Energy Rating: In proces
Barbeque
Tuin
Haard
Airconditioning
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Luifels
Zomerkeuken
Außendusche
Privé-parkeerplaats
Uitstekende staat
Opslagruimte
Private garden
Parking
goede situatie
ingerichte keuken
luxe keuken
Energy Rating
In proces

Met genoegen presenteren wij dit prachtige landhuis aan de rand van Dolores, dat het hele jaar door een populaire woonlocatie is vanwege de vele voorzieningen in de buurt. Deze woning is gelegen aan een klein landweggetje met gemakkelijke toegang en afzondering van de buren, waardoor het de perfecte plek is voor iemand die wat verder weg wil zijn van de drukte van de stad.

De boerderij bestaat uit drie delen: een hoofdvilla, een groot houten huis en een kattenhotel. Dit alles bevindt zich op een lang en uitgestrekt perceel, dus elke partij heeft privacy van de ander. De hoofdvilla bevindt zich in de buurt van de toegangspoorten. Hier vindt u parkeergelegenheid voor twee auto's, een prachtig zwembad met glijbaan, een buitenbargedeelte, een buitenbarbecuegebied en een prachtige tuin met veel bomen en groen om van te genieten. . De villa heeft een mooi terras, in de zomer schaduwrijk, met uitzicht op het zwembad en de tuin. Binnen is er een ruime traditionele woonkamer, moderne keuken, twee grote slaapkamers met en suite badkamers en nog een slaapkamer en familiebadkamer. Het huis heeft een gezellige landelijke uitstraling maar is niet klein, met hoge plafonds in de woonkamer. Er is airconditioning en het huis wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

Het tweede deel van het pand is een werkend kattenhotel met verschillende privésuites voor kattenbezoekers. Dit gedeelte omvat ook een buitenkantoor en een bijkeuken.

De houten villa aan de achterzijde van het pand is een chalet met een grote keuken en woonkamer, terras, extra woonkamer, hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, drie slaapkamers (waarvan twee momenteel in gebruik als kantoor/muziekkamer) en een familiekamer. badkamer. Dit houten chalet is ook een belangrijk thuis voor bezoekers of andere familieleden. Er is ook een overdekte patio die momenteel wordt gebruikt als fitnessruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op en mis de kans niet om dit geweldige huis op het Spaanse platteland te komen bekijken.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 329.726 GBP
  • Russische roebel: 329.726 RUB
  • Zwitserse frank: 376.492 CHF
  • Chinese yuan: 2.989.063 CNY
  • Dollar: 412.489 USD
  • Zweedse kroon: 4.506.502 SEK
  • De Noorse kroon: 4.542.808 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI