Nieuwbouw » Finca » PINOSO » PINOSO
Eigendommen
Ga terug Begin / Eigendommen / Finca / Nieuwbouw / PINOSO / PINOSO / Ref.: BRE-ON-14422

NIEUWBOUW VILLA IN PINOSO

Ref.:BRE-ON-14422
171m2 <10.000m2 3 2 Ja Privaat
Van 388.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 171m2
Plot: 10.000m2
Kook jij: 1
Energy Rating: B
Tuin
Airconditioning
Fantastisch uitzicht
Prive zwembad
Uit parkeren op straat
Uitzicht op de bergen
In loop kasten
Private garden
perfecte staat
Pre-installatie airconditioning
voorinstallatie verwarming
Private Pool
Garden
Energy Rating
B

Nieuw gebouwde luxe design villa in Pinoso, provincie Alicante. Luxe 3 slaapkamer, 2 badkamer villa met open keuken met woonkamer, privé zwembad en overdekt terras. De villa's zijn voorzien van grote raampartijen die licht binnenlaten en de open ruimtes bieden innovatieve extra ruimte. Uitstekende bouwkwaliteit met eigentijds meubilair en de adembenemende locatie, een voorbeeldige infrastructuur met een vrij panoramisch uitzicht op bergen en valleien vol amandel- en olijfbomen en wijngaarden die de lokale wijn produceren, maken dit gebied tot een moderne oase van welzijn. , en de natuur eromheen is heerlijk weelderig. U moet alle keuken- en badkamertegels en -vloeren en zelfs de stijl van uw keuken kiezen op een manier die u in staat stelt dit te doen en het ontwerp in eigen beheer op maat te maken. De architect van de bouwer denkt met u mee en geeft u het nodige advies over eventuele wijzigingen die u wenst door te voeren. Indien nodig kunt u deze VILLA vergroten, wij doen u graag een bod. Hier kunt u vrij leven en genieten van alle gemakken van het dagelijkse leven op slechts 10 minuten rijden, de geur van wilde kruiden opsnuiven en ontspannen in uw eigen oase van een mediterrane tuin. In LAS COLINAS worden nieuwbouwwoningen gebouwd met een ongebruikelijk ontwerp en uitstekende kwaliteit. Ze liggen in een natuurpark met een prachtig uitzicht op de bergen en amandelplantages, maar toch op loopafstand van het plaatselijke dorp en op slechts 6 minuten rijden van Pinoso, nabij de stad Úbeda, in het zuiden van de Costa Blanca.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 332.295 GBP
  • Russische roebel: 332.295 RUB
  • Zwitserse frank: 379.425 CHF
  • Chinese yuan: 3.012.354 CNY
  • Dollar: 415.703 USD
  • Zweedse kroon: 4.541.618 SEK
  • De Noorse kroon: 4.578.206 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI